donderdag 24 december 2015

Alwin en Sytske op bezoek!

Hallo allemaal,

Allereerst wens ik iedereen een hele fijne Kerst! Ik hoop dat jullie twee topdagen hebben vol gezelligheid, lekker eten en misschien zelfs een cadeautje van de Kerstman? Ik hoor nu op Sky radio (the Christmas station) dat het alleen maar regent daar, dus helaas geen witte kerst. Nou, hier sneeuwt het helaas ook niet... Maar er heerst wel een geweldige kerstsfeer!


Vorig weekend waren Alwin en Sytske zo lief om langs te komen, en het was (vanzelfsprekend) ontzettend gezellig. We hebben kaneelbroodjes gebakken, ik heb ze een rondleiding door Lund gegeven en we zijn in Malmö geweest, waar ik al een hele tijd niet geweest was.

Zoals jullie zien was het die dag prachtig weer! Het waaide wel erg hard.

Rechte horizons zijn saai

Dit is vast de leukste winkel die er bestaat ;)

Een van mijn favoriete gebouwen in Malmö!

Heerlijke warme chocolademelk bij Espresso House <3De stadsbibliotheek moest natuurlijk even op de foto voor mama.Maandagavond stapten Alwin en Sytske helaas alweer in de bus die via Hamburg terug naar Nederland reed. Dat is trouwens precies dezelfde bus die ik over een maandje ook neem! Ik kan niet wachten om weer thuis te zijn en iedereen weer te zien, maar eerst nog een maandje genieten van Zweden.

Er staan namelijk heel wat leuke dingen op de planning! Eerst Kerst vieren met een handjevol studenten dat nog over is in Lund (de meesten zijn terug naar huis gegaan voor de feestdagen) en dan vertrek ik zaterdag naar... *tromgeroffel* STOCKHOLM en UPPSALA. Ik mag bij Mirte logeren en ik heb er ontzettend veel zin in, want ik ben nog nooit in de hoofdstad geweest en Uppsala is vast ook prachtig! :D

Met Oud en Nieuw ga ik Janneke bezoeken in Göteborg, en Annabeth komt dan ook langs dus dat wordt zeker weten erg gezellig (ookal vind ik Oud en Nieuw stiekem niet de leukste feestdag). In het nieuwe jaar is er helaas meteen weer een deadline, maar daarna wordt het inpakken en afscheid nemen, en dan kom ik weer terug naar ons fijne kikkerlandje (wie heeft die term eigenlijk bedacht?).

Fijne Kerst en als ik het tussen al die drukte door niet meer red: alvast een heel fijn 2016 gewenst!

God Jul! (En nee, dat is geen vloek)
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten