zondag 22 november 2015

Twee gekken in Lund

Hoi hoi!

Ik heb al een tijdje niets meer geschreven, maar de tijd gaat zo snel voorbij! Ik doe heel veel leuke dingen, maar krijg het ook steeds drukker met studeren (wat toch iets minder leuk is). Vorige week kwam Janneke langs vanuit Göteborg, dus de twee gekken van de klas waren herenigd! Het was een supergezellig weekend - of eigenlijk maar 24 uur, maar meer hebben wij niet nodig :p Ik heb weer eens een rondleiding door Lund gegeven (iemand zou me moeten betalen voor al het promotiewerk dat ik hier doe).

We lunchten bij Mormors Bageri (duh) en het was heerlijk (duhh)

We besloten vanwege het druilerige weer (en omdat we lui zijn) om in plaats van de geplande luxe sushidate een pizza te scoren bij de Netto (ondanks dat de spruiten in de aanbieding waren) en daarna was het tijd voor een knus bijkletsavondje. Ik heb in geen tijden zo gelachen - met Janneke zit dat altijd wel snor!De volgende dag gingen we 's ochtends voor een enorme fika naar Mormors Bageri (waar anders?) en daarna nam Janneke helaas alweer de bus terug naar Göteborg. Maar het was een topweekend en het duurt niet lang voordat we weer herenigd zijn (en dan zelf met nog een extra gek erbij)! (Ja, Annabeth, dat ben jij :p)

Snorrie dat ik een tijdje niet heb geschreven! Dit was vorig weekend, dit weekend ben ik op minivakantie in Grimslöv geweest. :D

Groetjesss
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten