woensdag 4 november 2015

Van alles en nog wat :)

Hoi allemaal :)

Jullie hebben al een tijdje niets meer van me gehoord via deze blog. De tijd vliegt voorbij, op 8 november ben ik hier alweer drie maanden! Ik heb sinds de laatste blogpost alweer allemaal leuke dingen gedaan, dus ik zal jullie even bijkletsen voordat ik naar college ga. (De nieuwe colleges van het tweede blok. De eerste helft van het semester is al voorbij. Hoe dan?)

Twee weken geleden kwam Wojtek langs (van de zomerschool in Axvall, zomer 2014) en ik had hem al een jaar niet gezien! Het was supergezellig, we hebben een pompoen uitgesneden, films gekeken, pannekoeken gebakken en ik heb hem een rondleiding gegeven door Lund.De maandag daarna (26 oktober) ben ik met Andra wezen winkelen in Kopenhagen!

We zagen de ingang van Tivoli met een Halloweenthema!


Het uitzicht vanaf de tweede verdieping van Søstrene Grene

Mijn heerlijke eten @Friday's

Op de terugweg: tassen. Veel tassen.

Verder is de herfst in Lund echt prachtig, ik heb constant het gevoel dat ik door iemands Tumblr heen loop/fiets:


Het weekend daarna was het natuurlijk Halloween! Yolaine en ik gaven samen een Halloween-etentje en ik was zo blij dat ik eindelijk een doel had voor alle kostuum-ideeën die zich jarenlang hebben opgebouwd in mijn hoofd! Ziehier mijn kostuum en de prachtige omgeving van Stångby (aka le middle of nowhere):De Halloween-cupcakes die ik had gemaakt :)

En er staan nog meer leuke dingen in de planning: vanavond ga ik weer basketballen (ik was een paar weken geleden door mijn enkel gegaan, typisch), morgen komt Mirte (klasgenoot die in Uppsala studeert) en volgende week komt Janneke vanuit Göteborg!

Zo, dan ga ik nu naar college toe :) Als je iets vaker updates wil van wat ik doe (maar vooral hoe alles er hier uitziet), kan je me volgen op instagram, er is een link in de balk aan de rechterkant. Ook als je geen instagram hebt kan je dat gewoon zien, dus stalk away (ja, Sytske, ik bedoel jou) ;)

Groetjessss
Monica

Ps. Zoals de meesten van jullie nu weten heeft Andra mijn haar geverfd! Het is niet een hele drastische verandering,maar mijn haar heeft nu een rode, koperachtige gloed en het is awesome :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten