maandag 28 september 2015

Malmö & de Maan

Hallo beste lezers!

Ik hoop dat jullie allemaal net zo'n leuk weekend gehad hebben als ik :) Zaterdagochtend ging ik winkelen in Malmö: ik had een nieuwe jurk nodig voor de sittning die die avond gehouden werd bij Kalmar Nation. Het was de laatste novisch-activiteit, dus nu zijn we officieel "Kalmarite"! Ik ben heel blij dat ik deze vereniging heb gekozen. De mensen zijn superaardig en het is altijd erg gezellig.

Svågertorp station: hier zijn onder andere tuincentra en de IKEA :D

Uit dit standbeeld kwam geluid! De fontein erachter  was ook erg mooi.

Na de sittning is Yolaine bij me blijven slapen (mijn kamer staat inmiddels bekend als "Hotel Monica") en zondag hebben we een lui dagje gehad. Afgelopen nacht ging de wekker om 3 uur, zodat ik de superbloodmoon kon bekijken. De maan was groter dan normaal, en had een rode kleur omdat er bijna een volledige maansverduistering was (het beetje licht dat over was zorgde voor de rode kleur). Dit gaat in 2033 pas weer voorkomen! Ik heb geen speciale apparatuur, maar toch heb zijn mijn foto's redelijk goed gelukt. Zie hieronder.
Het was zo mooi om te zien! Ook waren er meer mensen buiten om te kijken dan ik dacht. Er waren zelfs jongens die op het dak klommen om betere foto's te kunnen maken!

Vandaag ben ik bij een game night geweest: tientallen bordspelletjes en gratis popcorn in een knusse kelder. Het was net als vorige week erg gezellig! Hieronder een foto van vorige week.


Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal :)

Tot de volgende keer!
Monica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten